UT-milen 2013 avgörs 20 april

Visst blir det en fortsättning på UT-milen även 2013. Ulricehamns Tidning och Ulricehamns OK har den stora glädjen att bjuda in till UT-milens andra upplaga lördagen den 20 april. Det handlar om löpning och distanserna 10 kilometer och 5 kilometer. UT-milen får bredd genom stavgångsklassen på 10 kilometer och barnloppet Grodsprånget. Räkna också med någon nyhet. Nästan 900 löpare var med i premiärloppet – se till att du inte missar Ulricehamns största vårfest 2013.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s