Så anmäler ni företaget

Signalerna om att många företag satsar på UT-milen är starka. Läs här om hur ni gör för att enklast anmäla företaget på en och samma blankett.

Inför UT-milen 2013 inför vi något som heter Företagsveckorna. Mellan den 4 och den 17 mars tar arrangören emot gruppanmälan från företag. Företag som anmäler löpare under den här tvåveckorsperioden får var sjätte löpare utan kostnad. Ni springer sex och betalar för fem. (OBS: Rabatten gäller endast vid anmälan under företagsveckorna).

För att få en företagsblankett ska ni skicka ett mail med företagets namn, en kontaktperson på företaget samt en fakturaadress till utmilen@gmail.com. I retur får ni då en för företaget anpassad anmälningsblankett. Ni kan beställa blanketten när som helst men den ska skickas in till samma adress, utmilen@gmail.com, under de två företagsveckorna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s