Resultaten är uppdaterade

När företaget som skött tidtagningen på vår uppmaning kollade sin back upp-fil upptäcktes ett fel. En målbox (som registrerar tiden) av två var felprogrammerad och därför har en del fått fel tid (en minut för bra). Vi beklagar djupt att det tagit nästan ett dygn att få till en riktig resultatlista och ska inför nästa års lopp ytterligare kvalitetssäkra tidtagningen. De nya resultaten finns via länk i förra nyheten.

Missa inte bilderna från loppet från UT:s fotograf Pernilla Rudenwall Petrie. De finns i bildspel på http://www.ut.se

8 thoughts on “Resultaten är uppdaterade

 1. Jag är inte med i resultatlistan, har jag haft otur med chippet eller är det så att mitt resultat har kommit bort på ngt sätt? Chippet satt med gröna sidan upp och det ”pep” när jag sprang över kontrollerna… Vet att det är fler som inte har ngt resultat.

 2. Fortfarande inget resultat? Tycker faktiskt det är dåligt att man inte får en tid i ett lopp, det var ju strul med tiderna även förra året…

 3. Hej Hej!! det var första gången jag sprang detta lopp, jag hörde innan start att ni hade gjort om barnan så att den skulle stämma bättre i år.
  På min klocka så fick jag att den var 110 meter för lång, det är tycker jag är lite väl mycket, för en annan som jagar sekunder så blir det rätt mycket. lite besviken på det.
  Annars så tycker jag att det var ett jätte trevligt lopp.
  //Jonas

  • Vi har mätt banan med flera olika gps-klockor och har fått allt från 10 till 90 meter fel. De mäter olika. Vi tyckte den felmarginalen var acceptabel i år men till nästa år ska banan kontrollmätas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s