Årets give away passar tiden

UTM-giveaway14

Det har blivit en tradition att alla startande i UT-milen får en så kallad give away med sitt deltagarkit. Efter t-shirt 2012 och en multiscarf 2013 är det 2014 dags för en av den moderne löparens viktigaste acessoaren, telefonhållaren. Vi har satsat på en telefonhållare som går att spänna i olika lägen (för olika storlekar på överarm) och en som vi tycker verkar hålla hög kvalitet samt passa de flesta telefoner. Ett litet UT-milentryck påminner om ditt träningsmål för 2014. En sak som ligger i tiden – och som passar tiden under löprundan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s