Ingen varvetseedning från årets lopp

UT-milen är en sanktionerad tävling under friidrottsförbundets vingar men det går inte att använda 2014 års resultat för seedning till Göteborgsvarvet 2015. Anledningen är att 10-kilometersbanan inte är kontrollmätt av en så kallad förbundsmätare. Vi arrangörer har planer på att göra en förändring till en flackare bansträckning till 2015 och därför avvaktar vi med kontrollmätning tills det är beslutat. Båda bansträckningarna som nu använts har dock noga kontrollmätts med mäthjul av oss arrangörer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s