Cirka 700 anmälda – startlista på tisdag

När anmälan till UT-milen 2014 stängde söndag kväll hade cirka 700 löpare anmält sig i någon av de fem klasserna. Vi arrangörer jobbar nu intensivt med att få fram den officiella startlistan vilken kommer att publiceras på tisdag. Du som är anmäld får då gärna kontrollera att alla uppgifter stämmer. Vad gäller betalning ska alla som anmält sig individuellt skyndsamt betala startavgiften för att anmälan ska vara giltig. Alla företags- och gruppanmälningar faktureras.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s