Tack för löparfesten

utmilen___
Foto Pernilla Rudenwall Petrie/UT

Summeringen säger 1 007 anmälda löpare till UT-milen 2014. I strålande solsken och 20-gradig värme avgjordes den tredje upplagan av löparfesten i Ulricehamn. Bra jobbat alla deltagare och tack för att ni bidrog till ett superlyckat arrangemang. Hoppas att vi ses nästa år igen.

Alla resultat finns här.

Se text och bildspel från UT-milen hos Ulricehamns Tidning

7 thoughts on “Tack för löparfesten

 1. Tack för en bra arrangerad löparfest! Jag hatade verkligen backen idag, men jag hoppas absolut inte att ni tar bort den! Den måste bara få vara kvar! Till nästa år borde ni också ordna en bana på 2 km för de yngre deltagarna.

   • Självklart MÅSTE backen vara kvar! Det är ju den som är utmärkande, annars är det ju bara ännu ett lopp i mängden. Det är backen man pratar om före loppet och efter loppet. UT-milen skulle tappa mycket på att ta bort backen tror jag.
    Bra arrangerat och jättekul med allt folk som glatt hejjade på när man kom stånkandes och trodde man var nära döden 🙂

 2. Hej!
  Tack för en fantastisk kul UT-mil – vilken folkfest! Jag såg att dottern som sprang 5 km loppet stod i resultat för 5 km herrar. Går det att ändra? Hon hade startnr 1534, Ellen Lundgren.
  Tack på förhand!

 3. Tack för ett bra arrangemang, exemplariskt väl utmärkt bana, aldrig några tveksamheter var man skulle springa, uppskattas!
  Men ta inte bort backen! U-hamn är backigt och det bör så också banan vara. UT-milen är för tidigt , med en normal vinter, för att sätta personrekord ändå. Våga stick ut från mängden. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s