Nya starttider

Då det nya loppet för pojkar och flickor under 15 år tillkommit i UT-milenprogrammet i år blir det en liten justering i starttiderna för samtliga klasser. Grodsprånget för de yngsta startar 13.30, pojk- och flickloppet (2,5km) startar 14.00, 5-kilometer damer och herrar startar 14.15 och 10 kilometer damer och herrar startar 14.30. Stavgångsklassen tas bort till 2016 och vi välkomnar stavgångarna in i 5- och 10-kilometersklasserna istället.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s