Inte bara löparfest – 2016 även efterfest

Skärmavbild 2016-03-04 kl. 22.07.09

UT-milen 2016 blir festligare än någonsin. I samarbete med Format ordnar UT-milen After run för löpare, publikfest för åskådare och pannkakskalas för alla barn. Format planerar både tält och scen utanför restaurangen och bjuder verkligen upp till dans den här löpardagen. Läs hela annonsen om Formatfesten här. Plats till Formats grillfest bokas till specialpris via utmilen.com. (under rubriken Anmälan). Såväl privatpersoner, grupper som företag kan boka in sig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s