Banan klar till ungdomsloppet

Bansträckningen till det nya ungdomsloppet har nu fastställts. 2,5-kilometersbanan inleder exakt som 5-kilometersbanan och viker av från banvallen upp till Storgatan precis söder om Bogesunds väveri. Ungdomsloppet är öppet för alla upp till och med 15 år. Det är en klass för pojkar och en för flickor – inga åldersklasser. Anmälningsavgift 150 kronor och anmälan görs på samma sätt som till övriga lopp. Grodsprånget för de allra yngsta anmäls och betalas på plats i Grodparken – precis som tidigare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s