Utlämning av nummerlappar

Alla deltagare ska hämta ut nummerlapp och deltagarkuvert med årets UT-milengåva, en skopåse. Deltagarmaterialet kan hämtas på Ulricehamns Tidning torsdagen den 21 april 13.30-19.00 och fredagen den 22 april, 13.30-16.00 samt på tävlingsdagens förmiddag, 10.00-12.30 vid informationstältet i Grodparken. Vi rekommenderar alla som kan att hämta nummerlappar torsdag och fredag. Företag som gjort gruppanmälan får deltagarkuverten sampaketerade.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s