Anmälan till UT-milen 2018 är öppen

Välkommen med din anmälan till UT-milen 2018. Distanser och annan information finns i inbjudan. Anmälan görs enkelt direkt här på tävlingens webbsida och du kan betala avgiften via swish eller bankgiro. Anmäla via rubriken Anmälan i balken ovan.

I år har UT-milen tillsammans med Näringsliv Ulricehamn ett fint erbjudande. Vi erbjuder 150 löpare från Ulricehamns kommun att bjuda med sig en vän som då springer tävlingen gratis. Det får gärna vara en vän som är nyfiken på Ulricehamn och hur det är att bo, leva och motionera här. Mer om erbjudandet finns här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s