Hjälp oss att skapa ett säkert lopp

Det ser ut att bli en vädermässigt utmärkt löpardag den 13 juni. Kanske lockar det också ut många som vill följa loppet på plats. För att inte skapa en samling av människor som överstiger gällande riktlinjer ber vi alla som kommer och tittar på tävlingen att stå någonstans utmed banan och heja. Sprid gärna ut er och (för löparnas skull) prioritera uppförsbackarna där alla deltagare kommer att behöva ert stöd. Det är förbjudet för publik att stanna vid målet och följa tävlingen därifrån. Tack för att ni hjälper till att genomföra UT-milen på ett säkert sätt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s