Fyll på med vätska – och passera 157XCC på väg till start

Precis som 2020 verkar det bli ett stekhett UT-milen. SMHI säger runt 30 grader på tävlingsdagen. Den höga temperaturen ställer krav på er deltagares förberedelser. Vätskeladda klokt, fyll på med en del salter och se till att hålla er i skugga före start.

Vi påminner också om att passera sportbutiken 157XCC före start. Nummerlapparna hämtas i butiken. Butiken är värd ett besök och det är ett bra sätt för oss arrangörer att sprida ut samlingspunkterna så att inte allt sker vid målet på Torget.

Välkommen till Ulricehamn på lördag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s