Anmälan

Anmälan till UT-milen 2018 har öppnat

Anmäl dig via formulär längst ned på den här sidan. Läs gärna informationen först.

Viktigt för alla anmälda är att betala anmälningsavgiften. Anmälan är inte giltig om avgiften inte är betald. Betalning görs till UT-milens Swishnummer: 123 259 46 95 eller bankgiro, 827-8327 (Ulricehamns OK).

Klasser (anmälningsavgift inom parentes)
Herrar 10km (250 kronor)
Damer 10km (250 kronor)
Herrar 5km (200 kronor)
Damer 5km (200 kronor)
Junior pojk (max 15 år) 2,5km (150 kronor)
Junior flick (max 15 år) 2,5km (150 kronor)
Det finns inte tävlingsklass och motionsklass, en klass för alla och denna benämns motionsklass.

Anmälan: Ordinarie anmälan senast tisdagen den 10 april
OBS: Anmälan är inte giltig förrän anmälningsavgiften är registrerad. Betalning skall vara arrangören tillhanda senast en vecka efter anmälan via anmälningsformuläret.

Efteranmälan: Kan göras mot högre avgift (100 kronor högre än ordinarie) på tävlingsdagen i Grodparken. Senast en timma före start.

Har du frågor om anmälan eller har du sett något fel med din anmälan – maila till utmilen@gmail.com

ANMÄL VIA LÄNKARNA NEDAN

Är du en löpare som ska anmäla dig, klicka här.

Vill du nyttja erbjudandet att som ulricehamnare springa själv och bjuda en kompis som bor i annan kommun, klicka här.

 

Annonser

50 thoughts on “Anmälan

 1. Jag tycker att det ska bli väldigt KUL att springa i vår vackra stad för en gångs skull. Stort tack till er som ordnar detta! MVH Peter Strömbom

  • Vi har inte satt någon åldersgräns på Grodsprånget men har nog trott att det blir barn från 3-4 år upp till 12-13 som högst. Det handlar om ca 700 meters löpning från Grodparken till Stora Torget och tillbaka. Starten är 10.00, en timma före start på 10 kilometer.

 2. Otroligt positiv och roligt med loppet i U-hamn!
  En grej som kan vara bra på att tänka till nästa gång är anmälningsavgiften. Ungdomar fram tom 18 år borde få betala lägre anmälningsavgift.
  Lycka till med loppet!

 3. Hej! Köpte en anmälan av er när ni satt utanför Rulles. Har anmält mig nu, men det står att det inte registreras förrän betalningen är gjord. Men det gjordes ju när jag köpte den av er, tänkte bara på att det blir korrekt nu…

 4. Hur vet man när man är anmäld? Jag anmälde mig för ett tag sedan men glömde att betala in under veckan jag anmälde mig… Jag har betalt och skrev in mitt namn etc på inbetalningen men inte fått nån bekräftelse!

  • Hej

   Ja, du kan springa med barnvagn. Jag ber dig dock ta plats långt bak i starten så du inte hindrar andra löpare. Väl ute på banan är det förstås fri fart – även för dig.

 5. hej!
  har anmält och betalt in till stavgångsklassen. Nu har jag en kompis som anmälde sig till 10 km banan. Kan jag få byta klass? Hur gör jag i så fall smidigast?
  Agneta

 6. Hej jag undrar om vi i Blidsberg kan anmäla en grupp från gymmet som ”företag” eller ska alla anmäla sig separat? Jag är kund hos Swedbank, Ica klubbmedlem samt även medlem i Teamsportia får man rabatt då? Som vårruset eller liknande tänkte jag mvh Amalia

 7. Hej!
  För en som inte bor i Ulricehamn: var ligger Groddparken? Jag letade på den fina kartan ni har med, ingen ”Grodpark”, inget start- eller måltecken heller!

  Mvh
  En som är sugen att springa

 8. Hej..
  Har fått ett värdebevis med värdekod men missat att jag var tvungen att gå in och anmäla mej….
  Hur gör jag nu?

 9. Hej,
  Jag har anmält mig till löpning 5 KM och tänkte höra om det är enbart löpning som gäller eller finns det till ex. möjlighet att gå rundan? I annat fall om det inte går kan man byta till stavgång 10 KM istället?

 10. Hej. Hur fungerar de med grodsprånget för knattar?. Behöver man fylla i något och få nummer och sånt innan?. Hur långt innan kl 10 behöver man va på plats?.

 11. Hejsan!
  Har anmält mig till loppet via formuläret Här på sidan.
  Är det bara att betala in anmälningsavgiften på bankgiro kontot? Ska det inte lämnas något ref nummer, meddelande eller liknande som binder betalningen med anmälan?
  Finns ingen sådan info på hemsidan.
  Mvh
  Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s