Inbjudan

Inbjudan UT-milen 2020

Bakgrund: 2020 är det nionde året för UT-milen. UT-milen har under åtta år varit ett säkert vårtecken i Ulricehamn stad. Ny flyttar UT-milen till Lassalyckan. Vi kallar konceptet för ”Easy Trail” och det betyder skogslöpning på löpvänliga stigar som passar alla typer av löpare.

Tävlingsdag: Lördagen den 13 juni 2020.

Tävlingscentrum: Torget i Lassalyckans friluftsområde, 500 meter från Lassalyckans skidstadion.

Parkering: Lassalyckans ordinarie parkeringar. Följ snitsel och parkeringsvakternas vägvisningar från parkeringen till tävlingscentrum.

Starttider
Ica Tornets knattelopp: 10.30
Pojkar och flickor under 15 år – 2,5 km: 11.00
Löpning 5 km: 11.30
Löpning 10 km: 11.45

Klasser (anmälningsavgift inom parentes)
Herrar 10km (250 kronor)
Damer 10km (250 kronor)
Herrar 5km (200 kronor)
Damer 5km (200 kronor)
Pojkar (max 15 år) 2,5 km (150 kronor)
Flickor (max 15 år) 2,5km (150 kronor)
I alla anmälningsavgifter ingår en hamburgare och en öl/dricka. Mat och dryck plockas ut mot uppvisande av nummerlappen vid UT-milens After run vid tävlingscentrum.
OBS: Det finns inte tävlingsklass och motionsklass, en klass för alla och denna benämns motionsklass. Tävlingen är inte indelad i åldersklasser.

Anmälan: Ordinarie anmälan ska vara arrangören tillhanda senast tisdagen den 2 juni via formulär på http://www.utmilen.com. OBS: Anmälan är inte giltig förrän anmälningsavgiften är registrerad på UT-milens Swishnummer, 123 259 46 95, eller bankgiro, 827-8327 (Ulricehamns OK). Betalning skall vara arrangören tillhanda senast en vecka efter anmälan via anmälningsformuläret.

Efteranmälan: Kan göras på tävlingsdagen i tävlingsexpeditionen, avgiften är då 100 kronor högre för vuxna och 50 kronor högre i juniorloppen.

Företagsanmälan: Företag kan anmäla sex löpare och betala för fem, tolv löpare och betala för tio och så vidare. På anmälningssidan finns information om hur företagsanmälan går till och om fakturering.

Banor: Alla banor går på löpvänliga stigar i Lassalyckans friluftsområde. Exakta bansträckningar presenteras på UT-milens hemsida under andra halvan av februari. 10-kilometersbanan har två differentierade loopar med varvning vid ”Torget” efter fem kilometer.

Give away: Alla löpare får hamburgare och öl/dricka vilket ingår i startavgiften.

Ica Tornets knattelopp: UT-milens barnlopp är 800 meter långt och anmälan görs på plats på Torget före start. Startavgift 50 kronor. Alla får medalj och pris.

Dusch och omklädning: Dusch- och bastumöjligheter finns vid UIF-stugan och UOK-stugan. Båda UOK-stugans omklädningsrum reservas för damer medan herrar hänvisas till UIF-stugan.

PM och information: Här på utmilen.com samt i Ulricehamns Tidning veckan före tävling. Startlista presenteras på hemsidan.

Kontakt: I första hand svarar arrangören via utmilen@gmail.com. Övriga frågor hänvisas till tävlingsledare Lars Eriksson på telefon 070-456 77 30.

17 thoughts on “Inbjudan

 1. ”2014 är UT-milen ett officiellt lopp med sanktion från Svenska friidrottsförbundet”. Ni pratade förra året om att loppet skulle vara seedningsgrundande för Göteborgsvarvet. Är det så i år?

 2. Hej!

  Kommer bansträckningen vara ungefär liknande från föregående år?

  Stort tack för ett härligt arrangemang under fjolåret!

 3. Hej!
  Ska man få ett mail med information? För jag har inte fått något mail, och det är ganska länge sedan jag anmälde mig.
  Mvh Therese

 4. Hej!
  Deltog i loppet på 5 km och planerade att duscha på skolan ni gav info om i ert PM. Inga snitslar fanns dock och skolan var ej öppen. 2014 var skolan tillgänglig för dusch men då fanns enbart kallvatten. Förbättra detta till nästa år för vi kommer tillbaka 😃.

  • Hej. Två dagar före tävling blev det byte av skola då kommunen stängt Bogesund. Vi informerade om detta flera gånger men skulle så klart ändrat även i PM. Arrangören ber om ursäkt.

   • Tack för svaret! Vart gav ni information om denna ändring? Såg inget på hemsidan och fick inget e-mail om det. Tack för ett trevligt arrangemang i övrigt!

 5. Hur liten får barnet vara för att springa 5km? Har en 10 åring som gärna vill springa 5km men kan inte hitta någon undre gräns för hur små dom får vara.

  Med vänlig hälsning

  Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s